Cornelis Anthoniszstraat 39

VERHUURD

Cornerstone Suites

Cornelis Anthoniszstraat 39 | 1, 2, 3, 4 hoog

DEZE WONINGEN ZIJN VERHUURD

Deze woningen bevinden zich op een hoek, wat betekent dat er aan twee zijdes grote ramen zijn die zorgen voor een overvloed aan daglicht. De woonkamer heeft aan een zijde twee ramen, en aan de andere kant drie ramen die uitkijken op de open keuken. De keuken heeft een handig barretje en uitgerust met luxe inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een combimagnetron en een Quooker. Je vindt er alles wat je nodig hebt, van bestek en servies tot potten, pannen en zelfs een Nespresso-apparaat.

In de hoek van de woonkamer is een gezellige zithoek gecreëerd. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een eethoek. De slaapkamer heeft op maat gemaakte kasten die voldoende opbergruimte bieden voor al je kleding en persoonlijke bezittingen. Via de slaapkamer betreed je de en suite badkamer, die een inloopdouche, een luxe wastafel en een toilet heeft. De badkamer is prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen en tegels.

Op de vierde verdieping bevindt zich een appartement met sfeervolle dakramen die zorgen voor een unieke ambiance. Met ongeveer 38 m2 biedt deze ruimte een intieme en knusse sfeer. De overige appartementen hebben een oppervlakte van circa 40 m2 en zijn net zo stijlvol en functioneel.

In de hele woning ligt een pvc-vloer, wat zorgt voor een moderne uitstraling en makkelijk te onderhouden is.

1e, 2e, en 3e verdieping

Gebruiksoppervlakte wonen ca. 40 m²

De 1e en 2e verdieping hebben een frans balkon.

4e verdieping

Gebruiksoppervlakte wonen ca. 38 m²

Alle verdiepingen

Luxe verbouwd, turn-key

Ready-to-move-in: stijlvol interieur met accessoires

1 slaapkamer

Gelegen op eigen grond

Professionele VvE

Nieuwe fundering

Plattegronden

Cornelis Anthoniszstraat 39

De Appartementen

Pieter Baststraat 5 / Cornelis Anthoniszstraat 39 & 41
Pieter Baststraat
Cornelis Anthoniszstraat