Cornelis Anthoniszstraat 41

Ca. 50 m² - vanaf € 680.000 K.K.

Cornerstone Suites

Cornelis Anthoniszstraat 41 | 1, 2, 3, 4 hoog

Aan de Cornelis Anthoniszstraat 41 liggen vier appartementen boven elkaar, op de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping. Elk appartement heeft dezelfde indeling, met uitzondering van het 4e appartement op de zolderverdieping. Deze heeft dakkapelramen in de woonkamer, en een dakterras in plaats van een balkon. De eerste drie appartementen worden gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd, de 4de verdieping is alleen gestoffeerd.

De woonkamer heeft een keuken aan de voorzijde, een eethoek en een zithoek. Er zijn drie grote ramen. De open keuken is uitgevoerd in donker notenhout en heeft een vierpits kookplaat, een oven-magnetron en apparatuur van Siemens, een Quooker, en een koelkast. De keukenkastjes zijn gevuld met glazen, servies, en diverse soorten keukengerei van Duikelman.

Aan de achterzijde van het appartement zijn twee kamers. Deze hebben beide een ingebouwde kastenwand met een luxe uitstraling. Vanuit de grote slaapkamer en de kleine kamer kun je naar het balkon.

Er is een apart toilet. De stijlvolle badkamer heeft een douche en een wastafel(meubel). Er is een aparte ruimte voor de wasmachine.

1e, 2e, en 3e verdieping

Gebruiksoppervlakte wonen ca. 50 m²
Balkon ca. 6 m².
Gemeubileerd, gestoffeerd
Keukenspullen van Duikelman
Nespresso, keuken inbouwapperatuur
Wasdroogcombinatie

4e verdieping

Gebruiksoppervlakte wonen ca. 50 m²
Dakterras ca. 16 m²

Alle verdiepingen

Luxe verbouwd, turn-key
Twee (slaap)kamers
Eigen grond, geen erfpacht
Energielabel
Vloerverwarming

Plattegronden

Cornelis Anthoniszstraat 41

De Appartementen

Pieter Baststraat 5 / Cornelis Anthoniszstraat 39 & 41
Pieter Baststraat
Cornelis Anthoniszstraat